Keta Alaska somon havyarımız tüm moda havyarlar arasında somon havyarı en büyük yağlı yumurtaya ve en yumuşak dokuya sahiptir. Parlak turuncu yumurtası 5-6 mm kadar büyük olabilir.Alaska somon havyarının tadı alabalık ve diğer somon havyarından daha ..
Salamura ve kurutma işleminden geçen Norveç somonu, Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşlarla, geleneksel teknikler kullanılarak çok hafifçe fümelenmektedir.Kuru somon ürünümüzü ara öğün..
Katkısız
balık yumurtası sizlerle…B12
Vitamini ve Omega 3 deposu, bağışıklık güçlendirici.100%
katkısız taze somon havyarı şimdi online satışta… Saklama Koşulları:Somon Havyar doğal bir üründür, tazedir ve hiçbir
..
Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşta, geleneksel teknikler kullanılarak fümelenmiştir.Aromalı Somon Füme denemediyseniz, geç kalmayın.Taze lezzetlerin, geleneksel tatlarla buluşması…Sa..
Somon Füme’yi çok tüketenler için 1kg (5x 200gr) promosyonlu paket.Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşta, geleneksel teknikler kullanılarak fümelenmiştir.Tamamen katkısız ve yüksek nite..
Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel bir aroması olan ağaçlardan elde edilen talaşta geleneksel teknikler kullanılarak fümelenmiş Norveç somonu, Tartar kesimiyle sunumlarınıza değer ve lezzet katacak. Somon balığı yüksek oranda omega3 yağ..
Somonun alt bonfile kısımlarından, tamamen el kesimiyle dilimlenerek hazırlanmıştır.Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşta, geleneksel teknikler kullanılarak fümelenmiştir. Gerçek s..
Geleneksel Norveç usulü marine edilmiş Norveç somonunu, Aleta’nın eşsiz yorumuyla buluştu. (Füme değildir)Norveçten ithal ettiğimiz somon, geleneksel Norveç usulü marine edilir, üstü dereotu ve özel karışımımız ile kaplanır. İnce yaprak dilimler hali..
Norveç’ten
ithal edilen somonun sırt kısmından elde edilen ve en kıymetli bölgesi olan bonfile
(Tsar Loin) Himalaya tuzu ile salamura edilir. Avokado özü, aromatik otlarla
marinelenir ve ardından Arjantin/Patagonya’dan ithal edilen kendine ha..
Norveç’ten ithal edilen somonun sırt kısmından elde edilen ve en kıymetli bölgesi olan bonfile (Tsar Loin) Himalaya tuzu ile salamura edilir. Avokado özü, aromatik otlarla marinelenir ve ardından Arjantin/Patagonya’dan ithal edilen kendine has a..
Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşta, geleneksel teknikler kullanılarak ve ağır ateşte sıcak olarak fümelenmiştir.Bu özel lezzet Sıcak Füme Somon'u denemediyseniz, geç kalmayın.Taze le..