Katkısız ve pastörize inek kremasından elde edilerek üretilmiş tereyağımızla emulsiyone edilmiş Beluga Havyarı.Royal Beluga havyar, en değerli ve pahalı havyar türlerinden biridir. 50-400 kilo ağırlığındaki ve 50 yıla kadar yaşayabilen Beluga m..
Kefal balık yumurtasından elde edilen bottarga, katkısız ve pastörize inek kremasından elden edilerek üretilmiş tereyağımızla emulsiyone edilmiştir.Bottarga içerdiği vitaminler sayesinde bağışıklığınızı güçlendirir...
Sürdürülebilir kaynaklardan olgun gümüş yılan balıklarını seçiyoruz, uzun süreli ve meşakatli bir marinasyon sürecinin ardından Arjantin / Patagonya'dan ithal ettiğimiz ağaçlarla dumanlayarak, füme yılan balığımıza ince, tatlı ama yoğun bir tat veriy..
İzmir Urlada kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz ve dalında bekleyerek fermente olan nadir zeytin türlerinden biri olan hurma zeytinlerimizi, özel olarak marine ederek üstüne fümeleyerek hazırlıyoruz.Yemeye doyamayacağınız zeytinlerimizi içki yanı..
Hakiki Taşköprü sarımsağı yoğun aroması ve keskin kokusuyla yemekleri lezzetlendirmek için birebirdir. İsli yapısı ve tescilli coğrafyasıyla fark yaratır...
Katkısız ve pastörize inek kremasından elde edilerek üretilmiş Fümelenmiş Tereyağı.Yemeklerinize leziz bir tat katan Füme Terayağ, mis gibi kokusuyla insanın iştahını da tetikler.Enfes tariflerinizin gizli kahramanı... ..
İspanya'nın Katalonya bölgesine özgü tipik fermente edilmiş domuz sucuğu. Dar, uzun, sosis benzeri şekliyle kolayca tanınan Fuet (Saucisson), iyi bir arkadaşla tapas keyfi söz konusu olduğunda evde olmazsa olmaz lezzetlerden.Dilimsiz ve vakumlu..
Oldukça nadir olan büyük dişi tatlı su mersin balığı ile yapılan Rus Kraliyet lezzeti, özel bir marinasyon ve sıcak fümelemeyle elde edilmiştir. Ustalıkla tütsülenmiş ve hazırlamış olan bu özel lezzet meraklarına enfes bir damak keyfi suna..
Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşta, geleneksel teknikler kullanılarak fümelenmiştir.Aromalı Mersin Füme denemediyseniz, geç kalmayın.Taze lezzetlerin, geleneksel tatlarla buluşması…..
Hakiki trüflü zeytinyağıyla marinelenmiş ve fermente edilmiş İtalyan usülü Dana Bresaola. Sığır prosciuttosu olarak da anılan Bresaola, Kuzey İtalya'daki Lombardiya bölgesinden gelen geleneksel bir İtalyan kürlenmiş ettir. Bu özel et, zengin tad..
Yoğun lezzetleri sevenler için eşsiz bir tada sahip Füme ve küflü keçi peyniri…Sadece pastörize keçi sütünden elde edilmiştir. Piramit şeklinde, saf yapı, yumuşak merkez ve yoğun küf aromasıyla, tütsülenmiş keçi peyniri. Peynir ve Şarap ha..