Adaçayı ve kuru meyvelerle soğuk fümelenmiş alabalık. İnce işçilik, şık dokunuş… Bolu Abant Gölü’nün eşsiz alabalıkları, özel baharat karışımı ve
deniz tuzu ile harmanlandı. Bozcaada’nın nefis adaçayı ve kurutulmuş
meyveleriyle gelen..
Sürdürülebilir kaynaklardan olgun gümüş yılan balıklarını seçiyoruz, uzun süreli ve meşakatli bir marinasyon sürecinin ardından Arjantin / Patagonya'dan ithal ettiğimiz ağaçlarla dumanlayarak, füme yılan balığımıza ince, tatlı ama yoğun bir tat veriy..
İzmir Urlada kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz ve dalında bekleyerek fermente olan nadir zeytin türlerinden biri olan hurma zeytinlerimizi, özel olarak marine ederek üstüne fümeleyerek hazırlıyoruz.Yemeye doyamayacağınız zeytinlerimizi içki yanı..
Hakiki Taşköprü sarımsağı yoğun aroması ve keskin kokusuyla yemekleri lezzetlendirmek için birebirdir. İsli yapısı ve tescilli coğrafyasıyla fark yaratır...
Katkısız ve pastörize inek kremasından elde edilerek üretilmiş Fümelenmiş Tereyağı.Yemeklerinize leziz bir tat katan Füme Terayağ, mis gibi kokusuyla insanın iştahını da tetikler.Enfes tariflerinizin gizli kahramanı... ..
Oldukça nadir olan büyük dişi tatlı su mersin balığı ile yapılan Rus Kraliyet lezzeti, özel bir marinasyon ve sıcak fümelemeyle elde edilmiştir. Ustalıkla tütsülenmiş ve hazırlamış olan bu özel lezzet meraklarına enfes bir damak keyfi suna..
Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşta, geleneksel teknikler kullanılarak fümelenmiştir.Aromalı Mersin Füme denemediyseniz, geç kalmayın.Taze lezzetlerin, geleneksel tatlarla buluşması…..
Tazelik ve lezzet! 2-3 iş günü önceden özel siparişle üretilen ve üretildiğinin ertesi gün müşterisine sevk edilen, dilimsiz, Norveç somon füme bonfilesi. (1000-1200 gr / 10-12 kişilik)Hijyenik tesislerimizde, sterilize bir şekilde uluslararası..
Yoğun lezzetleri sevenler için eşsiz bir tada sahip Füme ve küflü keçi peyniri…Sadece pastörize keçi sütünden elde edilmiştir. Piramit şeklinde, saf yapı, yumuşak merkez ve yoğun küf aromasıyla, tütsülenmiş keçi peyniri. Peynir ve Şarap ha..
İsviçre usulü sıcak ve tüm derili olarak fümelenmiş alabalık.Gökkuşağı cinsi taze alabalık özel baharat karışımı ve deniz tuzu ile işlenir.Ardından geleneksel teknikler kullanılarak, sıcak olarak fümelenir.Alabalık, yüksek oranda A vitamini ve o..
Arjantin Patagonya kökenli kendine has özel aromalara sahip kızıl ağaç türlerinden elde edilen talaşta, geleneksel teknikler kullanılarak fümelenmiştir.Aromalı Somon Füme denemediyseniz, geç kalmayın.Taze lezzetlerin, geleneksel tatlarla buluşması…Sa..